Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képes leírás - Olcsó szállás.tlap.hu
részletek »

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Olcsó szállás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olcsoszallas.tlap.hu » Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Igrice Camping

Igrice Camping

A Nyíregyházától 3 km-re, erdei környezetben, Sóstógyógyfürdőn található az Igrice Kemping, amely minden év májusától várja vendégeit. A várost és Sóstófürdőt egy 3 km-es erdőrész választja el, ami kellemes kirándulási lehetőséget kínál.

Mándoki Vendégház

Mándoki Vendégház

Nagy örömünkre szolgál, hogy megtisztel figyelmével, s bemutathatjuk Önnek vendégházunkat. Családunk régi vágya, álma volt, hogy valamilyen formában megmentsük a régi, még élő, vagy napjainkban jelen lévő hagyományokat, építészeti értékeket, népi emlékeket. Régóta gyűjtöttük, megőriztük a családunk tárgyi és szellemi örökségét. Az ország peremén élve tudjuk, hogy mekkora kincs egy-egy hagyományos étel, eredeti hímzés, kézimunka, az 'öregek' történetei, elbeszélései a régmúlt időkről.

Sóstói Lovasklub és Turistaház

Sóstói Lovasklub és Turistaház

Legyen a vendégünk Nyíregyházán, a Sóstói Lovasklubban! Szeretettel várjuk! Szolgáltatások: fogattúra, napos túralovaglás, tereplovaglás, díjugratás, díjlovaglás, military, fogathajtás, lovas bemutató, lovasíjászat, csillaglovaglás, amatőr lovasverseny. Oktatás: alap-, futószáras-, karám- és terápiás lovaglás, lovasverseny. Lehetőségek: Esküvő, Gyógyfürdő a közelben, Főzési lehetőség, Üdülési csekk, Ifjúsági szállás, Gyermektábor, Erdei Iskola, Folklór program, Kirándulás, gyalogtúra, Rendezvényszervezés, Lovaglás.

Víg Vándor Vendégház

Víg Vándor Vendégház

Látogasson el kis településünkre, Panyolára, ahol garantáltan nyugodt lesz a pihenés! Vendégházunkban 2 szoba (külön fürdőszobával) található, melyekben max. 7 főt tudunk elszállásolni. A házhoz konyha, ebédlő ill. társalgó is tartozik, a kertben pedig bográcsos főzésre, grillezésre is van lehetőség.

Tuti menü