Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye képes leírás - Olcsó szállás.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - Olcsó szállás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olcsoszallas.tlap.hu » Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kenguru Panzió és Csárda

Kenguru Panzió és Csárda

1998 nyarán nyitottuk panziónkat 9 szobával, majd három évvel később még 9 szobával bővült a kapacitás a Széchenyi Terv keretében kiírt pályázat segítségével. 2006-ban Európai Uniós Regionális Fejlesztési Támogatással még 7 szoba és 3 apartman épült. A szobák alatt kapott helyet a melegkonyha, az éttermet pedig az utcafronton álló, eredeti állapotába visszaállított parasztházban rendezték be.

Krónikás Parkfogadó

Krónikás Parkfogadó

Történelmi hangulatú szállodánk a Tisza közelében, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetben az Ópusztaszeri Emlékparktól 5000 méterre, a Csaj-tó szomszédságában található. Szobák száma: 17 db 2-3 ágyas összkomfortos szoba és 8 db szintén összkomfortos apartman áll vendégeink rendelkezésére, összesen 25-83 fő részére. Felszereltsége: Minden szobához saját mosdó, zuhanyzó, WC tartozik. A szobákban: rádió, színes televízió, telefon és nonstop szobaszerviz szolgálja a kényelmet. Vendéglátás: 120 fős éttermünkben (ill. a 40 fős különteremben és a 200 fős, részben fedett kerthelyiségben) a történelmi hangulatú környezethez igazodó gasztronómiai kínálattal várjuk kedves vendégeinket. (jellegzetes magyar és regionális konyha, tájjellegű borok, grill-parti lehetőség) Az étterem és a különterem zártkörű rendezvényekre kibérelhetők (pl. lakodalmak, bálok, találkozók, üzleti megbeszélések).

Kubikos Vendégházak

Kubikos Vendégházak

Dél-alföld szívében, Csongrád ősi magjában, a skanzen-jellegű belsővárosban 12 hagyományos építésű vendégház várja Önt és családját, baráti társaságát, hogy a mindennapi rohanásból kiszakadva egy nyugodtabb ritmusban pihenje ki fáradalmait. Csongrád és a Kubikos Vendégházak számos érdekes látnivalóval és megannyi lehetőséggel áll az Ön rendelkezésére.

Marika Panzió

Marika Panzió

Panziónk a belváros szélén, Szeged egyik legszebb műemlék jellegű utcájában, a kertvárosban, a centrumtól 1300 méterre, a vasútállomástól 600 méterre, nyugodt, csendes, parkosított környezetben található a város déli részén.

Tuti menü